Lectură de un minut

28 Sep 2016 -

Mega Image a mai deschis o unitate Ship&Go in Capitala

Abonează-te pe  

Mega Image anunta ca a mai deschis un magazin Shop&Go in Bucuresti, din 27 septembrie.

 

mega image shop&goNoul magazin Mega Image Shop&Go a fost deschis in sectorul 2 al Capitalei, in cartierul Pantelimon, la adresa soseauna Iancului, nr. 57, bl. 101B U4, parter.

Suprafata totala de vanzare a noii locatiii este de aproximativ 80 de metri patrati.

Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine, ajungand la 488 de locatii si patrunde astfel tot mai mult in proximitate, devenind unul dintre cei mai puternici jucatori din retail ce se apropie din ce in ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 488 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (218), Shop&Go (269), Gusturi Romanesti (2). Mega Image isi propune sa ofere consumatorilor, in fiecare zi, servicii de calitate si o gama de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer international ce opereaza in prezent pe trei continente.

Sursa foto: wall-street.ro

Retail.ro /  Retail.ro /   /  Mega Image a mai deschis o unitate Ship&Go in Capitala